Skip to Content

SSC S/S 24

A kreatív magabiztosság bemutatása. Legújabb tavaszi-nyári kollekciónkkal egy új szépségfejezetet nyitunk meg 2024-ben. 

A közelmúltbeli életmódváltások által inspirálva, célunk, hogy egyensúlyra, hitelességre és öngondoskodásra inspiráljunk.

Megbízható színszakértelmünkkel meghívunk Téged a szünet és az elmélkedés pillanataira, hogy megfiatalítsa szellemed és inspirálja lelked.  

Minden frizura a lényegre csupaszított, és a rugalmasság, az önfelfedezés és a kreatív kifejezés egy-egy történetét meséli el.

Emerald Texture

Az Emerald Texture egy felhívás a merész és a laza egyensúly megtalálására, a nyugodt zöld tónusoknak köszönhetően.

A neonzöld és a lime-sárga szövődik össze egy texturált vásznon, erős elválasztást létrehozva: egy merész nyilatkozat azoknak, akik idén nyáron belső magabiztossággal szeretnék kifejezni magukat. A megjelenés jól párosul a kényelmes kék árnyalatokkal az öltözékben, egy csipetnyi nyugalmat kölcsönözve.

Smoky Edge

A Smoky Edge az éjszakai égbolt auráját idézi, a lágy szürke és a mély szénszíneket ötvözi. A hűvös sötét tónusok és a vibráló hamu merész keveréke azoknak, akik átalakító változásra vágynak. Az aszimmetrikus frufrukkal és reflexiókkal ellátott elegáns bob vágás a csendes elmélkedés pillanatát kínálja a zajos világban: tisztelgés azok előtt, akik ki merik fejezni magabiztos önmagukat.

Dusk Blonde

A megjelenés nyugodt szőke tónusokat és kócos hullámokat mutat be, megtestesítve a szelíd férfiasságot és a nyugodt viselkedést. A balayage és a hajtövek gondtalan keveréke a lázadó és szabad szörfös szellemet idézi. Laza, boho ihletésű öltözékkel párosítva a stílus a késő nyári alkony nyugalmát képviseli.

Blueberry Fusion

A gazdag, barna alap intenzív sötétlila és pasztellkék színvilággal rétegzett, szimmetrikus színtáncot mutat. A vágás, a hosszabb szakaszok és rövidebb rétegek keveréke egyedi személyiséget mutat. Egy eklektikus öltözékkel párosítva a megjelenés a kifinomult punk szellemet eleveníti fel, és a kreatív magabiztosság és az elgondolkodtató hangulatok felé mutat.

Ruby Flash

A feltűnő vörös árnyalatokban gazdag Ruby Flash kiemeli az élénk és fényes elhelyezéseket a fej tetején. A sima és lágy vágás ötvözi az eleganciát az egyszerűséggel. A megjelenés valóban azokra van szabva, akik megvilágítják a szobát, amikor belépnek oda, és ha rockosan elegáns stílussal párosítják, a merészség és a stílus magával ragadó keverékévé válik. 

Meríts még több

ihletet