Márka értékek

#SimplySmarter

Az Indolánál büszkén képviselünk egy olyan a márkát, amit a valódi élet és valódi emberek ihlettek. Hogy a számodra releváns ismeretekkel lássunk el, és semmi mással:  Felelj meg legmagasabb elvárásoknak egy egyszerű, megfizethető árkategóriájú márkával

Ok­ta­tás

A személyre szabott, moduláris oktatási kínálatunk az egyedi szükségletek figyelembevételével kínál lehetőséget a fejlődésre. A személyes és digitális oktatási formátumok kombinálásával hatékony támogatást biztosítunk, és minden lehetőséget megadunk, hogy folyamatosan új készségekre tehess szert, elmélyítve a szakértelmedet. A tartalmaink között inspiráló szemináriumokat találsz a színváltoztatás, hajvágás és styling témakörében, termékismeretekkel, a szőke hajjal kapcsolatos anyagokkal, konzultációval & szolgáltatás lehetőségekkel és szabadkezes színelhelyezéssel foglalkozó oktatási hírekkel egyetemben. Mindig releváns tartalommal várunk, hiszen az oktatóink fáradhatatlanul munkálkodnak azon, hogy a számodra tökéletes oktatási kínálattal lássunk el.

Ma­gas tel­jesít­ményű, tö­mör port­fó­lió

Az okos szortimentünk kompakt, mégis hiánytalan portfólióval lát el, amelyben forradalmian új technológiával készült, professzionális minőségű, mégis megfizethető árú termékeket találsz. Itt megtalálod a piacon elérhető legjobb színeredményeket biztosító készítményeket - válassz a csúcsminőségű tartós hajfestékek, tartós hajszínezők és kimosható hajszínezők közül, és engedd szabadjára a fantáziád. A legfontosabb hajápoló és styling kínálatban azokat a termékeket találod, amelyekre minden egyes nap szükséged lesz. Magas teljesítményű, fenntartható & vegán kínálat, kimondottan a környezettudatos vendégek számára.

Street Style Loo­kok

Egy használatra kész, inspiráló és teljes mértékben releváns csomag a mindennapi kreatív ötletekhez: legújabb trendek a Kreatív Kollektíva tolmácsolásában, amely 24/7 elérhető inspirációt biztosít, szezonális technikák látványos vágási & színváltoztató technikákkal és könnyedén kivitelezhető hétköznapi szolgáltatásokkal. A negyedévente megújuló kollekciónkat az utcai trendek ihlették, amelyeket autentikus, viselhető és trendi lookok formájában osztunk meg veled - hasznos segédletekkel együtt.

Üzle­ti tá­mo­ga­tás

Személyre szabott offline és online csomagok, minden értékesítési ciklushoz - a szezonális promócióktól a hűségprogramokon át a díjnyertes értékesítési pultokig és Insta-trendi szaloneszközökig, amik nem csak hatékony segítséget biztosítanak, de nagyobb forgalmat is generálnak a szalonodban, ezáltal növelik az üzletedet és maximalizálják a szalon csatlakozási pontjainak értékét.

 

CONTACT US