Skip to Content

Márkaérték

Az Indolánál büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan márkát képviselünk, amelyet a való élet és a valódi emberek ihlettek. Csak azokra a lényeges dolgokra összpontosítunk, amikre fodrászként szükséged lehet- és semmi többre! Nagyszerű teljesítményt nyújtunk egy kompakt és intuitív szortiment formájában, amely lehetővé teszi, hogy a lehető legkevesebb termékkel a lehető legtöbb szolgáltatást végezhesd el.

A szakértőink által összeállított, célzott oktatóanyagokkal segítünk, hogy soha ne hagyjon alább a kreativitásod lángja. Valódi, autentikus, hétköznapi és viselhető - ez a mottónk, ha a hajtrendekről van szó! A lenyűgöző lookok minden vendéget becsalogatnak a szalonba, legyen 17 vagy épp 70 éves! Az évente kétszer kiadott Street Style Kollekciót mindig releváns oktatóanyagokkal és célzott szemináriumokkal együtt bocsátjuk a rendelkezésedre, hogy magad is elsajátíthasd az új technikákat. 

A tudást készséggé alakítjuk, és segítünk a fodrászoknak, hogy a színváltoztatás mestereivé váljanak. A fejlődésed offline és online is elérhető, mindenre kiterjedő tréninglehetőségekkel is segítjük. Oktatóanyagainkat különböző részekre bontjuk (alapok, kreatív és inspiráció), hogy minden igényt kielégítsenek. A célunk, hogy partnereidként inspirációval lássunk el és segítsünk neked leküzdeni a nehézségeidet. Hiszünk abban, hogy a tudás a siker kovácsa - mi pedig 24/7 melletted állunk!

Fogjuk a kezed, miközben te a szárnyaidat bontogatod. A szalonok bevételének jelentős része ered a színváltoztató szolgáltatásokból, épp ezért olyan jövedelmező kínálatot állítottunk össze, amellyel szélesítheted a vendégköröd és népszerűsítheted a szalonodat. Hűségkártyákat és trendi vásárlások mellé járó ajándékokat állítottunk össze, hogy meghálálhasd a vendégeid hűségét. Világhírű kozmetikai márkákkal működünk együtt és stílusos, limitált kiadású szaloneszközöket bocsátunk a rendelkezésedre, hogy kiemelkedhess a tömegből.

You need to accept cookies to play this video

 

CONTACT US