Filozófiánk

A Street Style kollekciónkat a valódi életben látott stílusok és divatelemek ihlették, amelyet a világ legkülönbözőbb részein csíptünk el. A trendeket a fodrászokból és stylistokból álló kreatív csapataink használatra kész lookokká alakították, amelyeket te is könnyedén újraalkothatsz. Ugyanakkor igyekszünk naprakészek maradni a legújabb festési és vágó technikákat illetően is, hogy magad mellett tarthasd még a legnagyobb divatfanatikusokat is. 

https://dm.henkel-dam.com/is/image/henkel/img_CreaticeCrew-v4

A Krea­tív Kol­lek­tíva

A szakértői gárdánk fáradhatatlanul járja az utcákat a világ minden táján, hogy az elcsípett trendeket magával ragadó lookokká alakítsa.

 

https://dm.henkel-dam.com/is/image/henkel/img_LatestTechniques-v3

Le­gújabb népszerű tech­ni­kák

A szezon legnépszerűbb hajfestési technikájához szezonális vágó technikákkal és styling tippekkel is készülünk 

 

https://dm.henkel-dam.com/is/image/henkel/img_LatestCommercials-v5

Le­gújabb ke­res­ke­del­mi szol­gál­ta­tá­sok

A szezonális szolgáltatás lehetőségek a hétköznapi, mégis látványos lookokon alapulnak, amelyeket stylistként könnyedén a vendég személyiségéhez igazíthatsz

 

Miért válaszd a SSC-t?

A Street Style kollekciót úgy állítottuk össze, hogy inspirációval lásson el téged és a vendégeidet. A csapataink az utcán kutatnak a legújabb trendek után, hogy azokat könnyedén újraalkotható, lenyügöző stílusok formájában juttassák el hozzád. Minden évszakban a legfrissebb lookokkal, technikákkal és stílusokkal várunk, amiket a vendégeid veled együtt várnak majd. 

 

Azt veszed majd észre, hogy a vendégek egyre gyakrabban térnek vissza hozzád, hiszen a te szalonodban mindig a legújabb trendek várják őket. Emelkedj ki a tömegből a látványos vágó és festési technikáiddal, finomítsd a készségeidet és válj azzá a stylistté, akiért a vendégek valósággal versengenek.