Skip to Content

SSC - 23. nyár

A színek utazása folytatódik legújabb kollekciónkkal - a Year of Colour őszi téli kiadásával.

Ahogy beköszönt az ősz, új inspirációval látunk el az Ode to Colour világával. A Spring Summer kollekciónkat meghatározó élénk árnyalatok és merész kijelentések most új életet kapnak, alkalmazkodva az őszi hűvös szelekhez és a tél fagyos öleléséhez.

Ezzel az új szemléletmóddal inspirálni szeretnénk, amihez egy sor színes ötletet adunk. Tarts velünk, és fedezd fel a 2023-as őszi-téli street style kollekciót!

PEACH GRADATION

A nyár a Dazzling Expression, a tél Peach Gradation nevet viselte. Bár a nadrágot ezúttal szoknyára cseréltük, a farmer marad. A haj áll a középpontban, a barack árnyalatok reményt és merészséget sugallnak. A rövid, enigmatikus lookjával egy olyan színes kalandra invitál, ahol bátran lehetsz önmagad.

BLUE INFINITY

Tegyél egy merész nyilatkozatot a The Blue Infinity-vel – egy merész hajszínválasztással, amely az optimizmust és a kreativitást testesíti meg. Ez a megjelenés nagyon vonzó, és az idei szezon kötelező árnyalata. Vess véget a hosszú haj régi sztereotípiáinak, és vállald büszkén az egyéniségedet egy merész színkiemeléssel.

CANDY EDGE

A színek édes szimfóniája. Lépj a reflektorfénybe ezzel a merész, fényes és gyönyörű megjelenéssel. A mindent átfogó lila trend ihlette a Candy Edge középpontjában egy elbűvölő levendula árnyalat áll. A digitális levendula haj arra is emlékeztet, mennyire virtuálissá vált bolygónk. Ez a megjelenés finom szexi élt ad a társadalomnak.

EARTHY TEXTURE

Az Earthy Texture visszahozza a 90-es évek lázadó energiáját utcai viselet ihlette stílusával. A korszak ikonikus zenészeit idéző vad fürtöket a réz és az átütős sárga árnyalatok harmonikus keveréke egyensúlyozza ki. Válaszd a grunge-hatású lookot ezzel a hajviselettel, amelyből árad az elektromos hangulat.

Meríts még több

ihletet