Ed(you)cation

Csak neked

Az INDOLA Ed(you)cation középpontjában TE állsz. Minden tartalmunkat fodrászok állítják össze fodrászoknak, így biztos lehetsz benne, hogy a lehető legegyszerűbb megoldásokat kínáljuk a számodra. Célzott tréninganyagokkal segítünk a készségeid fejlesztésében, hogy minél sikeresebb karriert tudhass magadénak.

Az IN­DO­LA-ge­nerá­ció

A legújabb street style trendek megalkotása még soha nem volt ilyen egyszerű. Légy részese a világunknak és tartsd a szemed a legnépszerűbb stílusokon. Ismerd meg az Ed(you)cation kínálatunkat online.

Street Style kol­lek­ciónk

A Street Style kollekciónk nem lenne teljes a könnyen megvalósítható, óriási sikernek örvendő technikáink nélkül. Fedezd fel az új oktatóanyagainkat, amiket a szezonális lookjainkhoz készítettünk.

Hí­rek

Az ed(you)cation melletted marad ezen az új területen is. Fedezd fel a havonta megújuló szakértői tippeinket, cikkeinket és oktatóvideóinkat, amelyek lépésről-lépésre mutatják be a modern technikák elkészítésének menetét. Minden területre gondoltunk, legyen szó vágásról, festésről vagy stylingról!