Kreatív csapatunk

Fodrász és divat stylist csapatunk

Imádjuk járni az utcákat szerte a világban és valódi inspiráció után kutatni. Szorosan együttműködünk a nemzetközi divat és hajstylist csapatunkkal, akik szüntelenül munkálkodnak azon, hogy a legfrissebb trendeket olyan viselhető hajszínekbe és technikákba ültessék át, amelyekre egy vendég sem tud majd nemet mondani.

blogger_big_paddy_1x
blogger_page_paddy02
blogger_mobile_paddy

Paddy

Hair Stylist

Paddy mindennapjait a glasgow-i többszörösen díjazott Rainbow Room International szalon és a divatvilág fővárrosai közötti ingázással tölti. Olyan legendák és prémium márkákkal dolgozott már közösen, mint Duffy, Saint Laurent, Louis Vuitton, Rick Owens és Marni.


További információ
blogger_big_andy_1x
blogger_page_andy02
blogger_mobile_andy

Andy

Hair Stylist

Andy Smith immáron 25 éve tevékenykedik a fodrász iparágban. A kezdeti, londoni szárnypróbálgatásai óta, Andy a legmagasabb szintű oktatási rendszerek kialakításán munkálkodik - kifejesztette a saját innovatív előadó stílusát, amelyet széles körű termék-, márka- és véleményvezér ismeretével párosít. Andy már kétszer elnyerte a L'Oréal Colour Trófeát, munkája pedig olyan magazinokban kapott helyet, mint a Vogue, GQ és Glamour.


További információ