Skip to Content

Ed(you)cation képzések neked!

Új oktatóanyagok szórakoztató formában a Newsflash oldalunkon.

 • BLONDING CRAFT: Modern Placements

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Ever wished you could speed up your colour services? Our new freehand technique is for generation INDOLA colourists who want to create transformative looks and save on time! The trend for freehand balayage over foils looks set to continue through 2020. Find out how perfecting your placement will cut appointment times in half and still have clients posting selfies straight from the salon…The beauty of dual application…Now, you can achieve a stunning, stretched-root effect in just two simple stages:First, get creative by painting sections using our Blonde Expert. You can vary the thickness, spacing and the placement of sections to create different effects, according to your client’s dream look! If your client wants a bright look, simply work your way up horizontally, or, for a diffused look, get backcombing those slices! This stage is not for the faint hearted but keep the faith. Once dried, your clients will be amazed to see that the bold stripes blend beautifully after the smudge with a toning service. Next, the smudge. It’s time to use your imagination and customise the result for your client. Either drag the root down in places for a more lived-in balayage look or skip it completely and work in horizontal sections.Blonde specialist and #indolaselected creative squad member, Denis Shefel (@shefeldenis), chooses the PPC shades plus a 4% Developer and then adds Color Transformer with a mixing ratio of 1:1:0.5 to master the smudge technique. Color Transformer converts the PCC shades into a demi-permanent colour to blend out lines seamlessly. It’s such a straight-forward way to tackle this dual application. Visually checking your toner is key, but you can always rely on a perfect colour match and beautiful shine. Watch the tutorial and see our step-by-step guide below for a visual reference. With these simple time-saving techniques, it’s time to mix it up and give your colour business a boost. 

  test
  “Using a demi permanent colour to tone the hair after a freehand balayage application is my go-to technique. It ensures the hair will stay vibrant and shiny until the next appointment”
 • SZŐKE SZÉPSÉG: Kontúrvonalak

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Vicces! Élénk! Merész! Beszéljenek a kontúrvonalak helyetted…Tudjuk, hogy szívesen segítesz a vendégeidnek a legújabb trendek felkarolásában. Idén tavasszal a retró klasszikushoz merész, szőke kontúrokat adunk a friss és drámai összhatás érdekében! Az új évtizedhez új look dukál, és nincs is jobb módja az új időszak megünneplésének a 90-es évekből ismert, arcot keretező melírok újragondolásánál. Visszahozzuk a klasszikus motívumokat, a vendégeid pedig imádni fogják az új sokoldalú és látványos külsejüket.A Ginger Spice-tól Beyoncé-ig – a csíkok mögötti titok!Attól a pillanattól fogva, hogy Ginger Spice először színpadra lépett, a hölgyek az arcot keretező, szőke csíkokat könnyed magabiztossággal és határozottsággal párosítják. A kontúrok ezúttal egy új lehetőséget kínálnak az erős női szerep kifejezéséhez. A merész színek erős üzenetet közvetítenek a belső erőről, ellenállásról és határozottságról. Míg a balayage a bársonyos, finom stílus híve, a látványos tincsek üvöltik magukból, hogy “2020 végre a cselekvés éve lesz”. Nem meglepő, hogy a stílus rekordgyorsasággal hódította meg Amerikát, és különösen népszerű azon hírességek – például Beyoncé – körében, akik mindig is a saját útjukat járták.A díjnyertes fodrász – aki egyban az #indolaselected kreatív csapatának tagja –, Lynndy Rolfe (@hairbylynndy) látta, ahogy a trend eljutott Londonból a világ minden vezető szalonjába. A 8 színmélységnyi világosításhoz és tündöklő színtisztasághoz a Blonde Expert Szőkítőport javasolja, ami erősíti a hajkötéseket és minimalizálja a hajtöredezést. Ez a look nem korlátozódik a szőke melírokra – ideális választás az egyedi, kreatív, az arcot keretező színkontúrok elhelyezéséhez is, azoknak a vendégeknek, akik nyáron trendi lookokra vágynak. Fedezd fel a kontúrvonalakban rejlő lehetőségeket az Ed(you)cation segítségével: 

  test
  “Imádom rózsaszínes árnyalatokkal gazdagítani a szőke hajszínt. Adj új lendületet a technikáidnak a trendi árnyalatokkal és alkosd meg a hagyományos melírszolgáltatások vadonatúj világát”
 • 101. VÁGÁS: Hétköznapi egyenes

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  100 éve már, hogy az éles, egyhossz bob frizura meghódította a világot, a stílus viszont a mai napig nők ezreinek szívét dobogtatja meg, akik nem tudtak ellenállni ennek az egyszerű, mégis sokoldalú hajviseletnek.Épp úgy, ahogy az elődei a ’60-as években, a Z-generáció körében hódító bob egyet jelent a sokoldalú, dús hatású és kellemes esésű hajviselettel. Mióta az angol énekes és az YSL Beauty arca, Dua Lipa berobbant a köztudatba, ragaszkodik a bob frizurájához, bár a hossz, választék és szín változtatásával mindig tud újat mutatni. A legutóbbi egyenes bob frizurája és lekerekített frufruja óriásit szólt a párizsi divathéten, bebizonyítva, hogy ez a szakértelmet igénylő vágás a mai napig képes magára vonni a média és a szakma figyelmét!Egyértelmű, hogy ez az örök favorit még hosszú időn át sokak kedvence lesz, és bár minden bizonnyal a vendégeidnek nem kell minden nap kiigazítanod a bob vágását (ahogy azt az amerikai Vogue korábbi főszerkesztője, Anna Wintour terjesztette), megéri finomítani a vágási technikádat ezen a téren is!A precíziós vágás magabiztos használata alapvető fontosságú a visszatérő vendégek érdekében! Egyesítettük az erőinket az #indolaselected kreatív csapatának tagjával, Lynndy Rolfe-fal (@hairbylynndy), hogy segítsünk az igazán szemrevaló egyhossz vágások és bob formák megalkotásában.A kulcs az egyenességNéha igencsak nehéz megőrizni a végletekig egyenes hajvonalat a vágás során, főleg, ha közben a vendéged mondanivalójára is figyelsz. Ezek a mi jól bevált tippjeink, amelyekkel te is tökélyre fejlesztheted a bob hajviselethez szükséges vágási technikádat.Fésüld át alaposan!Fésüld le a hajat, törekedj arra, hogy minél természetesebbnek hasson. Ha el szeretnéd kerülni az átmeneteket, amik a haj felfésülésével adódhatnak, tartsd egyenesen az ujjaidat a vágás során, ha pedig tudod, használj fésűt, hiszen ezzel csökkentheted a feszültséget, a haj pedig nem szárad meg hamarabb, mint az alatta lévő leválasztás.Nézz lejjebb!Hacsak vendéged nem rendkívül magas vagy nem szeretne végig állva lenni a vágás ideje alatt, akkor szemmagasság alatt kell vágnod a haját. Ne feledd Lynndy hasznos tanácsát: „Mindig legyél nagyon óvatos a szemmagasság alatti vágáskor. A haj húzása fokozódást eredményez, amit feltétlen el kell kerülni!”Ne kövesd a vezetőpasszét!Az egyik hiba, amit a leggyakrabban elkövetnek, hogy a következő leválasztást a vezetővonalhoz igazodóan próbálják vágni. Fontos, hogy a következő passzét mindig az alsó élénél vágd. Így elkerülheted a fokozódást és jobb eredményt kapsz a hajszárítást követően. Ne felejtsd el hátravezetni a hajat, hogy előrefelé mind egyre nagyobb tömeget kaphass. Bár ezek a technikák egyszerűnek tűnnek, mégis fantasztikus eredményeket érhetsz el velük a szárítást és formázást követően. Garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni! 

  test
  "A testtartástól függően változhat a prezíciós vágás. Győződj meg arról, hogy megfelelő helyzetben vagy a vágás elkészítésénél."
 • ÁRNYALÓ TECHNIKA: Kreatív keverés és felvitel

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  A vendéged talán nem is érti, hogy milyen varázslat zajlik le körülette, miközben a székben ül. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk, hiszen az INDOLA csapatának célja, hogy segítsen valóra váltani az álmaidat.Sokan úgy vélik, hogy mindössze szőkítőre van szükségük a látványos eredményekért, ám a titok nyitja az árnyalókban rejlik, hiszen csak így kerülheted el a foltos, rézszínű eredményeket. Ha az árnyalásról van szó, három alapszabályt érdemes betartanod, hogy ne érhessen meglepetés...A duális hajfestés mindig jó választás! Az árnyaló használatával elkerülheted az éles vonalakat, valamint biztosíthatod, hogy a fóliával fedett és szabadon hagyott haj közötti kontraszt sokkal látványosabb és egyenletesebb legyen. Ha extra mélységekre vágysz, használj különböző árnyalókat a duális hajfestéshez.Tapasztald meg a különbséget az előárnyalóval!Ez a titka a tiszta, egyenletes alap megalkotásának, amelyekk tökéletes pasztell mixet készíthetsz. Mindez csak percekbe telik (a haj porozitásától függően), de a hatás maximalizálja a világosítást és hosszan tartó árnyalatokat biztosít.Ismerd meg a festékeket!Az INDOLA szőke hajra szánt termékcsaládja ellenállhatatlan lehetőségeket rejt magában, ezért érdemes részletesen megismerkedni a színkörökkel. Tanuld meg, hogy az árnyalatok hogyan hatnak egymásra, gyakorold a formulák kikeverését, hogy minden vendégednek olyan szőke hajat alkothass, amilyenre vágynak. Ne feledd, hogy a beépített kötéserősítő-technológiánk minimalizálja a töredezést, a vendégeid így jobb állapotú és fényesebb hajat kapnak. Tapasztald meg a különbséget az előárnyalóval!Ez a titka a tiszta, egyenletes alap megalkotásának, amelyekk tökéletes pasztell mixet készíthetsz. Mindez csak percekbe telik (a haj porozitásától függően), de a hatás maximalizálja a világosítást és hosszan tartó árnyalatokat biztosít.Miért nem próbálod ki a Blonde Expert Pastels gyönyörű termékcsaládját, amelyekkel egyedi elemekkel gazdagíthatod a hagyományos melírokat. A kreatív szőke, finom rózsaszín árnyalatú lookonk egy káprázatos példája ennek, amit a díjnyertes fodrász és az #indolaselected kreatív csapatának tagja, Lynndy Rolfe (@hairbylynndy) készített. További tippekért nézd meg az útmutatót lejjebb. 

  test
  "Az árnyalásnak mindössze egy arany szabálya van. Mindig azt az alapszínt árnyald, amit látsz, nem pedig azt, amit el szeretnél érni. Ne feledd, hogy az árnyalók nem világosítják a hajat!"
 • 101. VÁGÁS: Hangsúlyos rétegek és modern textúrák

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Hány vendéged őrülni egy sokoldalú, dús hatású és textúrált looknak? Az aprólékosan kidolgozott hajviselet megalkotása a vékonyszálú vagy hosszabb hajú vendégeid esetén nehéz feladat lehet. Szerencsére itt vagyunk, hogy segítsük a fiatal INDOLA stylistokat a szárnyaik bontogatásában.Varázsold szebbé a vékonyszálú hajatA vékonyszálú haj több kihívást jelent, de nincs minden remény veszve! Boldogan osztjuk meg veled ezt a vágási technikát, amellyel maximalizálhatod a haj sűrűségének térfogatát és csökkentheted az élettelen haj látszatát. Lepd meg a vékonyszálú hajú vendégeidet az átmenetes, textúrált hajérzettel, ami után már régóta vágyakoznak. A siker titka a két különböző kiemelés alkalmazása...Lapos kiemelés hátulKezdésként koncentrálj a sűrűbb hajra a fej hátoldalán. Fésüld le az első szekciót a koronától a tarkóig és horizontálisan 90 fokban kiemelve, enyhén diagonálisan fogj rá az ujjaiddal. Ezáltal a legfelső réteg viszonylag rövid marad, miközben lekerül a tömeg a körvonalról. Pár centi széles leválasztásokkal dolgozz végig a fej körül, mindig az előző passzéhoz igazodva. Ne menj tovább annál a pontnál, ahol a haj irányt vált a fül fölött!Magas kiemelés az oldalakonA haj kevésbé sűrű az arcot keretező résznél. Őrizd meg a leválasztás sűrűségét, ahol a hajvonal irányt vált azáltal, hogy 90 fokos, függőleges szögre váltasz. Az elején talán bonyolultnak tűnhet, de az eredmény kárpótolni fog! Fésüld át a hajat, beleérte az előző leválasztást is. Használj egy sokkal erősebb átlós ujj szöget a vágás vezetéséhez, és engedd le a hajat a korábbi leválasztásból. Leválasztásonként haladj és mindig mérd hozzá a tincset a korábbi leválasztáshoz, ahogy az arc felé haladsz.Pompás hosszú rétegezésA hosszú haj vitathatatlanul remek választás, kortól függetlenül. A Superbowl félidejében rendezett műsorért idén két nemzetközi stílusikon volt a felelős, akik mindketten a hosszú, átmenetek hívei, amellyel dús hatást és esést kölcsönöznek a hajuknak. Mi J.Lo és Shakira hosszú, átmenetes hajviseletének titka?A rétegezés a hajhossz és változatosság megtartását kínálja a vendégnek, a haj tömegének csökkentése mellett. A szőke specialista és az #indolaselected kreatív csapatának tagja, Denis Shefel (@shefeldenis) előszeretettel kombinálja a csábító hosszú frufrut a hosszú rétegekkel, amit az áll vonalánál kezd. A haj formázásához körkefét használ, a végső igazítást pedig kúpvassal végzi. A kapott loknikat gyengéden az ujjaival kócolja össze. A vendégek imádják a finom esést, amit az aprólékosan kidolgozott vágás eredményez. Még azok is, akik nem szeretnek vagy tudnak sok időt a hajukkal tölteni, képesek újraalkotni ezt a lookot, és élvezhetik a dús és textúrált hatást a szalonlátogatások között! 

  test
  "Mindig finomíts a vágáson a hajszárítást követően. Így pontosan láthatod, hogy milyen apró változtatásokra van szükség a makulátlan végeredmény érdekében"
 • ÚJ OKTATÁSI TARTALMAK 2021-BEN IS

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Igyekszünk méltó képpen zárni az óévet és köszönteni az új esztendőt, ezért vadonatúj oktatási programokkal és szemináriumi tájékoztatóval vár az INDOLA világa!A célunk, hogy a segítségünkkel még jobb lehess abban, amit igazán szeretsz. Olyan eszközökkel látunk el, amelyekkel megvetheted a lábad a szakmában. A tudás hatalom - főleg, ha a képességeddel segíthetsz a vendégeidnek kifejezni a valódi személyiségüket.Nálunk te, a kreatív művész vagy a legfontosabb. Csatlakozz az INDOLA generációjához és merülj el az oktatási tartalmainkban még ma!A 2021-es koncepciónk nem pusztán új, személyes szemináriumokat, de átfogó, online képzésekkel és havonta frissülő oktatóvideókkal gazdagított tartalmakat találsz, amelyekről a hírfolyamban tudhatsz meg többet. Mindannyian mások vagyunk, ezért a tanulási szükségleteink is különbözőek. Az oktatási tartalmainkat emiatt ezentúl moduláris rendszerben tesszük közzé. Minden szemináriumot a szükségleteidhez igazítunk, a számodra leginkább megfelelő oktató csomagot pedig a trénereink állítják össze a számodra. Ez az alapvető és a kreatív képzésekre is kiterjed, miközben továbbra is a street style stílusok jelentik a tevékenységünk alapját.Új típusú megközelítés egy új generáció számára. A képzéseink az alábbiakat foglalják magukba:• Alapvető készségfejlesztés - egy szeminárium, ahol többet tudhatsz meg rólunk és a termékeinkről. A Colour Szemináriumon megismerkedhetsz a hajfestékeinkkel és festési technikákkal.• Kreatív oktatás - finomítsd a készségeidet és töltődj fel új inspirációval. Az utcai stílusokkal foglalkozó szemináriumunkat negyedévente új lookokkal, szolgáltatásokkal és népszerű technikákkal frissítjük, amelyekhez az ihletet a Street Style kollekciók adják.• Digitális tréning – remek lehetőség a személyes oktatás kiegészítésére, amellyel lehetőséged van, hogy úgy oszd be az idődet, ahogy neked a legjobb. 2021-ben új digitális tartalmakkal látunk el, amelyekhez egyetlen kattintással bármikor hozzáférhetsz. A hírfolyamunkat havi rendszerességgel frissítjük, részletes cikkeinkből pedig szalontechnikákkal ismerkedhetsz meg. Minden kiadványhoz egy részletes oktatóvideót, képanyagot és szakértői tippeket mellékelünk, amelyeket a művészeink kimondottan neked állítottak össze. Lehetőséged nyílik továbbá, hogy megismerkedj a Street Style Kollekcióinkkal, amelynek trendjeit a részletes oktatóvideóinkból te könnyedén el is sajátíthatsz.• A közösségi média világa – 2021-ben is ígéretes oktatási tartalmakkal és IGTV bejelentkezésekkel várunk majd az Instagram fiókunkon.A 2021-es kiemelt szemináriumaink a következőek:• Szőkítés mesterfokon – Bár a szőkítés óriási szakértelmet igényel, van rá mód, hogy többé ne okozzon kihívást! Sajátítsd el a fantasztikus, szalon-exkluzív szőkítő szolgáltatásokat. Ezen a szemináriumon az egyszerű melírtechnikáktól a bonyolultabb korrekciókig mindenre megtanítunk, így olyan tudásra tehetsz szert, amivel nehézségek nélkül alkothatsz makulátlan szőke árnyalatokat minden alkalommal.• Újdonságok és készségfejlesztés – ismerd meg az INDOLA legújabb innovációit. Ezen a szemináriumon megismerkedhetsz az INDOLA portfólióval, valamint hasznos ismeretekkel látunk el, hogy a készségeidet a lehető legmagasabb szinten gyakorolhasd.Reméljük, hogy találkozunk az átdolgozott 2021-es kurzusainkon! Ne késlekedj, böngészd át a digitális szemináriumi tájékoztatófüzetünket 

 • Nov 20

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Ezt a hónapot a FRAMAR-ral közös kollekció bevezetésének és az új Color Style Mousse ünneplésének szenteljük! Nézd meg a saját szemeddel, milyen káprázatos árnyalásra és hajformázásra képes a Colour Style Mousse.Válaszd az egyszerű megoldást, hiszen, ha a balayage-ról van szó, a kevesebb néha több! Néhány alaposan elhelyezett tinccsel már óriási különbséget érhetsz el, hiszen a haj megfelelő kiemelésével garantált a gyönyörű, napcsókolta eredmény. A tündöklő eredmények érdekében az árnyalatokat szabad kézzel vidd fel. Tudjuk, hogy ez a technika korábban rengeteg gyakorlást igényelt, de van egy jó hírünk! A Power Painternek köszönhetően a tincsek elhelyezése még soha nem volt ilyen egyszerű. Ez a balayage-technikához már-már nélkülözhetetlen eszköz a FRAMAR-ral közös együttműködésünkből született meg. Árnyalás és styling egyetlen lépésben!A look tökéletesítéséhez az új Color Style Mousse-t használtuk. A termék könnyedén, rögtön a flakonból is felvihető és nem igényel extra lépéseket! A felvitelt követően csak szárítsd be a hajat, és engedd, hogy a Mousse gondoskodjon a haj megfelelő tartásáról és gyönyörű, élénk színéről. A Color Style Mousse 4 mosáson át tart, tehát remek választás azoknak a vendégeidnek, akik olyan megoldásokkal szeretnék felfrissíteni a hajviseletüket, amelyek nem igényelnek hosszan tartó elköteleződést.Ehhez a technikához egyszerűen vidd fel a Blond Expert formulát és a kiválasztott Color Style Mousse árnyalatot szabad kézzel. A felvitelhez használd a Power Painter ecsetet, amelynek használatát a YouTube-videónkból könnyedén elsajátíthatod. 

  test
  „Az új Color Style Mousse 15 különböző árnyalatban érhető el. Ha átmeneti pasztell árnyalatokra vágysz, ezt neked találták ki! Mindössze arra kell ügyelned, hogy az alap elég világos legyen ahhoz, hogy a színek érvényesülni tudjanak!” Mili Rodriguez - szakoktató
 • GYORS SZALON SZOLGÁLTATÁSOK: ACT NOW! & Duál felvitel

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Több magabiztosságra van szükséged? Akkor ez azt egyszerű és gyors szolgáltatást neked találták ki! A hajfestést követően finomítsd az összhatást a lenyűgöző ACT NOW! ápoló és styling termékcsaláddal, az INDOLA legfrissebb újdonságával, amelynek használatát Yuki Berschmann lépésről-lépésre mutatja be!Egy gyors és hatékony duál hajfestés a megoldás, ha időszűkében vagy...Az időtakarékos szolgáltatások szerepe minden korábbinál jobban felértékelődik. A duál hajfestés remek lehetőség, hogy felfrissítsd a vendéged haját az akár több hónapos kihagyás után. Először vidd fel a tövekre a kiválasztott Permanent Caring Color hajfestéket, majd frissítsd fel a végeket a Color Transformerrel, amely féltartóssá alakít bármely tartós formulát! A könnyed formázásért válaszd az ACT NOW! termékeket a szolgáltatás utolsó lépéséhez. Megkértük az ACT NOW! szakértőnket, Yuki Berschmannt, hogy alkosson egy szabad esésű hajviseletet az új ACT NOW! styling termékcsaládunkkal - amely nem mellesleg mentes és vegán összetevőket tartalmaz! E stílus nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik, az ACT NOW! termékcsalád pedig tökéletes választás, ha az egyszerű, viselhető stílusok megalkotásáról van szó! Az ACT NOW! nem csak könnyed finish-t, de kellemes illatot is kölcsönöz a hajnak.A fodrászként és solo stylistként tevékenykedő Yukit teljesen magával ragadta az új ACT NOW! portfólió:„Teljes mértékben azonosulni tudok az ACT NOW! értékeivel, és a vendégeimen is látom, hogy egyre jobban érdeklődnek a fenntartható megoldások iránt. A kevesebb több.”Csatlakozz hozzánk, a tökéletes tökéletlenség képviselőihez, és vegyük fel együtt a harcot a környezetszennyezés ellen!Tudj meg többet az ACT NOW! márka küldetéséről 

  test
  „Személy szerint engem teljesen lenyűgözött az ACT NOW! Moisture Sampon, mert rendkívül hatékony és kellemes illatot kölcsönöz a hajnak” - Yuki, bázeli hajművész.
 • Az új Street Style kollekciónál fő a lazaság!

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Nézd meg, ahogy az INDOLA nagykövete, Paddy McDougall megalkotja a tavaszi Street Style kollekcióban látott #layering lookot.Ebben a videóban a backstage-be, a kollekció fotózására kalauzolunk. Nézd meg a saját szemeddel, hogyan alkotta meg Paddy a hideg Ash Brown lookot. Paddy a ‘90-es évek trendjeiből merített ihletet – a look során kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a végeredmény a lehető legjobban harmonizáljon Andy Smith vágásával és festésével.Kizárólag alapos konzultációval találhatod meg a vendéghez illő stílust. Nem csak a külső karakter jegyekre, de az életmódra is érdemes odafigyelni. A fenti szempontok figyelembe vételével leszel képes tökélyre fejleszteni a szolgáltatásaidat és győződhetsz meg arról, hogy minden vendéged egy egyedi külsővel távozik.A modellünk, Samira hajához Paddy az újonnan átdolgozott Permanent Caring Color sorozatot, pontosabban az új Ash és Ash Chocolate árnyalatokat választotta. Ezek a gyönyörű árnyalatok remekül kiemelik Samira sötétebb hajszínét és egy lenyűgöző összhatást eredményeznek. Az arcot keretező részek alsóbb rétegein sötétebb palettát használtunk, a legfelső tincseken pedig néhány világosabb árnyalatot rejtettünk el.Alkosd újra Paddy lookját az alábbi formulával:Alsóbb leválasztásPermanent Caring Color 5.11 + INDOLA Színelőhívó emulzió 6% -20 Vol. (1:1)Legfelső leválasztásTövek: Permanent Caring Color 6.18 + INDOLA Színelőhívó emulzió 6% -20 Vol. (1:1)Hajhossz: Permanent Caring Color 8.18 + 6.18 + INDOLA Színelőhívó emulzió 9% -30 Vol. (1:1:2) 

  test
  Paddy McDougall Nemzetközi INDOLA nagykövet
 • Get the lowdown on our NEW Spring looks with our mini masterclass Ed(you)cation on IGTV! 

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  This month, we’re deep-diving into the #layering technique with our Global Ambassador, Paddy McDougall! As featured in the Street Style Collection, the #layering technique is a versatile way to create a unique colour story for every client, and Paddy has certainly done this with the three looks he has created. Each video explores a look in detail, showing different ways to adapt the technique and/or colour palette to suit your client’s individuality. For the High Contrast Bob, the technique takes ultra-contrasting shades and stacks them together for a full-on statement fringe. When it comes to the Effortless Blonde, the technique is much softer, creating a beautiful combination that blends sand and neutral tones on a lighter base, for a touch of sun-kissed illumination. Finally, for Ash Brown, Paddy uses stronger sectioning and shades that differ in-depth, in order to create a more extreme contrast. Check out all of the masterclasses from our Ambassadors over on our IGTV – you can find them under the Ed(you)cation section, or alternatively, simply click 

  test
  Paddy McDougall INDOLA Global Amabassador
 • Newsflash March

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  In this edition of Newsflash, Global INDOLA Ambassador Andy Smith takes us through the haircuts he crafted for our new Street Style Collection. Over on our IGTV under the Ed(you)cation series, you can find all the full-length videos where our Ambassadors guide us through each one of the Spring looks. For the High Contrast Bob, you can learn all there is to know about how to create the perfect bob shape with a square nape. For the Effortless Blonde look, the focus is on creating an airy texture, and here you’ll learn what’s required to make long hair appear soft, yet full. And for the Ash Brown, it’s all about the quintessential mullet haircut, taken into a longer and stronger direction for 2021. Check out all of the masterclasses from our Ambassadors over on our IGTV – you can find them under the Ed(you)cation section, or alternatively, simply click 

  test
  Andy Smith INDOLA Global Amabassador
 • Hogyan csináld: Money Piece – Precíz szőkítés és tökéletes árnyalás

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Ahogy elnézzük a Money Piece-technikát övező osztatlan népszerűséget, bátran állíthatjuk, hogy ez a trend még sokáig a köztudatban marad!A legújabb hírmorzsákban a nemzetközi nagykövetünk, Paddy McDougall mutat egy trendi színelhelyezést, amelyhez az új Blonde Expert Szőkítőport és Pasztell árnyalatokat választotta a finom, mégis hangsúlyos kontraszt eléréséhez.Ahogy a részletes útmutatóból is láttad, a szőkítő precíz elhelyezésén áll vagy bukik az összhatás. Kizárólag a megfelelő termék szaturációval és a vékony leválasztásokkal érhető el makulátlan világosítás. A fóliák használata szintén kulcsfontosságú, hiszen a színelőhívő így fejtheti ki megfelelően a hatását és kerülheted el a foltos eredményeket és a szivárgást. A Blonde Expert Hair-Bond-technológia aktív hatóanyagai a hajrostok mélyére hatolnak és védőréteget képeznek a természetes kötések körül, így megakadályozzák a hajtöredezést és óvják a haj épségét. A Blonde Expert Pastels tónusokkal végzett árnyalás pedig elengedhetetlen a végső look kialakításához! A gyönyörű színeredmény érdekében Paddy egy kiválasztott Pasztell árnyalatot használt. A termék nedves és száraz hajra is felvihető, és rendszeresen ellenőrizendő a tökéletes eredmény érdekében.A szolgáltatás remek lehetőséget kínál arra, hogy egy kicsit feldobd a vendéged hétköznapi megjelenését, anélkül, hogy valami drasztikus lépésre kellene rászánnia magát. Nézd meg a részletes instrukciókat 

  test
  Paddy McDougall INDOLA Global Amabassador