Skip to Content

Csatlakozz a

#getcolorblasted nyereményjátékhoz!

Próbáld ki az új #colorblaster kimosható hajszínező balzsam 8 árnyalatának valamelyikét, posztolj egy fényképet Instagramra a #getcolorblasted és #SimplySmarter hashtagekkel és nyerj egy utat az Indola Őszi/Téli Kollekciójának fotózására!

#getcolorblasted - játssz és nyerj …

… egy utat a következő Indola Őszi/Téli #streetstyle kollekció fotózásra!

Megvan a tökéletes #colorblaster árnyalat? Csodálatos! Most kövesd az alábbi lépéseket, hogy részt vehess a #getcolorblasted* játékban vagy kikerülj az üzenőfalunkra!

A #getcolorblasted játékban bárki részt vehet, nem csak fodrászok. Tölts fel fényképet egy Indola #colorblaster árnyalattal készült frizuráról az Instagramra, a #getcolorblasted és #SimplySmarter hashtagek használatával.

A bejegyzéseket két fős zsűri ellenőrzi, akik kreativitás és ügyesség alapján választják ki a nyerteseket - egy fodrászt és egy vendéget, akik egy utat nyernek a következő Őszi/Téli #streetstylecollection fotózásra, egy exkluzív színfalak mögött!

 

* Terms & conditions II Privacy policy

Játssz és Nyerj

Ismerd meg a Zsűrit!

Új #colorblaster

Az új Indola #colorblaster kondicionáló kimosható hajszínező balzsamok 3 felhasználási lehetőséget kínálnak:

1 - Pasztell vagy intenzív árnyalás

2 - Azonnali színfelfrissítés

3 - Instant színsemlegesítés

A #colorblaster balzsamokkal egyszerűen elkészítheted magadnak az áhított hajszínt, miközben kondicionálja a hajad. Miért várnál tovább - válaszd ki kedvenc árnyalatod most:  Clarendon (kék), Juno (semlegesítő), Mayfair (piros), Willow (pink), Valencia (mentazöld), Lark (ezüstszürke), Crema (aranyszőke) vagy Sierra (csokoládébarna). 

KEY INGREDIENTS

Szeretné megvásárolni ezt a terméket?

#colorblaster shades

You need to accept cookies to play this video

Hogyan használd