SSC - 22. nyár

Folytassuk Nomad Cultures utazásunkat a 2022-es őszi-téli Street Style kollekció téli darabjával. A tél beköszöntével nosztalgikus utazási emlékeket hoz magával. Ahol országok és kultúrák inspirálják egymást és ahol modern kozmopolitaként tisztelegnek a helyi hagyományok előtt, komoly hatást gyakorolva hajszíneink és stílusaink kollekciójára.

The Artisan Craft

Ez a többdimenziós, klasszikus szőke hajstílust a pasztellszőke különböző árnyalatai keltik életre. Fedezd fel az Artisan Craft finom stílusváltozatait, amelyeket a textúra, a mikro-fonásos részletek és a durva halszálka keveréke hoz létre. A meleg és hangulatos kockás szoknya az elegáns csizmával együtt fűszerezi a megjelenést.

The Artisan Craft Look 2
The Artisan Craft Look 1

The Rus­ty Tex­tu­re

Egy nem nélküli, két lépcsőben vágott, túlnövesztett frizura, természetes hullámokkal formázva. A különböző rozsdás színek kreatív elhelyezése és alkalmazása támogatja a rétegezett, rézszín hajstílus textúráját.

The Rusty Texture Look 2
The Rusty Texture Look 1

The Disruptive Red

Fedezd fel, hogy e vörös, félhosszú vágás és a balayage technika milyen remekül ragadja meg az ősz hangulatát. A fej tetején egyenes, de amúgy göndör textúra különös elemmel gazdagítja a nomád stílusú lookot.

The Feathered Pixie

Ez a játékos, energikus és nagyon rövid frizura tökéletesen megtestesíti a nomád életmódról vallott elképzeléseinket. A tépett frufru és az intenzív végek játékos összhatást adnak a looknak.

Get the

Indola Magazine

 

Read more