2020 - SCC Nyári lookok

A nyár közeledtével a Kreatív Kollektíva ismét az utcák világára fordítja figyelmét, hogy a Kooky Crafts és a Cut That Out lookokhoz hasonló ínyencségekkel kápráztasson el bennünket. A lookokhoz használt Colourmelting-technika a Kooky Crafts trendben a természetes szőke finoman olvad be a sötétebb árnyalatokba – pontosan ezt fordítottuk meg a Cut That Out lookban, ahol a megszokottól eltérően a haj a világosabb árnyalatból folyik át a sötétebbe. A Kooky Crafts berakásokkal és kézzel készített motívumokkal, például kagylókkal, operál. A Cut That Out ruharadarabjai remekül kiemelik a legszebb kiegészítődet, a bőrödet. 

summer_KookyCrafts_L
summer_KookyCrafts_S

Colourmelting,

ahogy a Kooky Crafts trendben láttad

A lookban látott Colourmelting-technika eltér a balayage- és ombré-technikáktól, mert a szín makulátlanul folyik át egy másik árnyalatba a hajszálon, a tövektől a végekig, a végletekig tökéletes átmenetet alkotva. Mindez segít a világos, fényes és természetes szőke árnyalatok tökéletes egyensúlyának megteremtésében. A finom tapintású ruhadarabokat kézzel készített kiegészítőkkel párosítjuk, amely egy kellemes, őszinte hangulatot ad az összhatásnak. Előtérbe kerülnek a rakott darabok, amelyek – a a kötél övekkel, fémberakásokkal és kagylókkal – kézműves hangulatot kölcsönöznek a trendnek. 


Tovább a trendhez
summer_KookyCrafts_M
summer_CutThatOut_L
summer_CutThatOut_S

Colourmelting,

ahogy a Cut That Out trendben láttad

Az egymással összhangban vagy akár éles kontrasztban álló színek összeolvadása már önmagában különleges, de ez a look új szintre emeli mindazt, amit a világos tövekről és sötét hajvégek egyenletes átmenetéről korábban tudni véltünk. Az elektromos, meleg rézszínekkel kreatív és látványos lookok is készíthetők. Testhez álló, kiszaggatott darabok, amelyekkel megcsillogtathatod a legszebb ékszeredet - a bőrödet. A look üvölti magából a ‘90-es években ismert fehér, szürke, fekete és homok színeket. Minimalista végeredményt kapsz, amelyben minden megvan, ami csak kell. 


Tovább a trendhez
summer_CutThatOut_M

Get the

Indola Magazine