SSC Tavaszi lookok 2022

A jó idő beköszöntével itt az ideje, hogy feltöltődjünk lendülettel - és új ötletekkel! Ebben a varázslatos évszakban két új lookot – The French Bob and The 70s Copper Shag – mutatunk be, amelyek a nosztalgikus hangulatukkal jókedvet csempésznek a legszürkébb hétköznapokba is. Éld újra a retrót és engedj a vintage stílusok csábításának az időtálló barna multidimenzionális árnyalatainak és a rezes eper tónusok üde kombinációjával, és alkosd újra a modern és elegáns street style lookokat.

Look1_TheFrenchBob_L

The French Bob

A hamvas árnyalatok mentén az időtálló barna alapárnyalat valósággal ragyog, különösen a vintage stílusú, klasszikus francia állig érő vágás kombinációjában. Tipikus "így keltem fel" stílus, állig érő haj, közepesen hosszú frufruval, amelynek az egyedi átmenet a fej hátulján különleges francia bájt kölcsönöz.


Tovább a trendhez
Look1_TheFrenchBob_S
Look2_TheShag_L

The 70s Copper Shag

A vörös és réz színvilágok különböző árnyalatai lágy színátmenetek formájában tűnnek fel a hajon, további mélységet és fényt kölcsönözve az összhatástnak. A look a hetvenes évek egyik ikonikus frizuráját veszi alapul, ugyanakkor a multidimenzionális és kifinomult színátmenetek, a légies hullámok és a markáns rétegek mentén a kész hajviselet mégis teljesen modern.


Tovább a trendhez
Look2_TheShag_S

Get the

Indola Magazine