SSC Tavaszi trendek 2020

Amint az első rügyek felbukkannak, mi teszünk egy merülést az óceánba, aztán terepmintába borítjuk a felszínt - megérkezett a Tavaszi Kollekció két új trendje, az Under The Sea és a Stand Out Camo. Fedd fel a benned rejlő sellőt az Under The Sea trenddel, melyet az óceánok világa inspirált. Majd ismerd meg a Stand Out Camo férfi és női trendeket, melyek új világszemléletet és fiatalos energiát árasztanak, hogy valami tökéletesen tökéletlent hozzanak létre.

spring_UnderTheSea_L
spring_UnderTheSea_S

Blocking technika az

Under the Sea trendben

Idén tavasszal a divatvilágot az óceánmintás, álmodózó és romantikus stílus hatja át, amely a fodrok, redők, puha organzák, flitterek és gyöngyházfények játékán keresztül kel életre. Az Under The Sea stílus lényege, hogy finom esésű hajviseletet alkossunk meg az éles vágású frufruval és a friss, vállig éri hajhosszal, amelynek a merész élei fiatalos és dinamikus finisht adnak. Az irizáló barna árnyalatokat a kagylók és gyöngyök ihlették, a finom finish pedig rendkívül nőies vonalat kölcsönöz a trendnek.


Tovább a trendhez
spring_UnderTheSea_M
spring_StandOut_Male_L
spring_StandOutCamo_Male_S

Blocking technika a

Stand Out Camo férfi trendben

Újraértelmeztük a terepmintákat és férfias árnyalatok gazdagításával valódi luxushatású utcai stílust alkottunk meg. A merész terepminták modernné változtatják a trendet, a fröccsentett hatású festék pedig még vagányabb és merészebb vonalat ad a stílusnak. Ezt a lookot teljes egészében egy új szemlélet és fiatalos energia hatja át. Az árral szemben úszik, megőrzi a fiatalos energiáját és lázadó szellemiségét, matt és természetesen férfias stílusú. Ez a look a komplementer, sötétebb árnyalatokat modern pezsgéssel egy matt, tiszta, férfias érzéssel tölti meg.


Tovább a trendhez
spring_StandOutCamo_Male_M
spring_StandOut_Female_L
spring_StandOutCamo_Female_S

Blocking technika a

Stand Out Camo női trendben

Újraértelmeztük a terepmintákat és a nőies árnyalatok gazdagításával valódi luxushatású utcai stílust alkottunk meg. A merész terepminták modernné változtatják a trendet, a fröccsentett hatású festék pedig még vagányabb és merészebb vonalat ad a stílusnak. Ezt a lookot teljes egészében egy új szemlélet és fiatalos energia hatja át. Lényege a tökéletesen tökéletlen haj, egy nyers, életteli és kiváló minőségű finish-sel. A terepmintás színeket szokatlan módon helyezzük el a hajon, amitől az egész egy lázadó összhatást nyer.


Tovább a trendhez
spring_StandOutCamo_Female_M

Get the

Indola Magazine