SSC Őszi trendek 2020

Itt az ideje, hogy búcsút ints a hosszú, meleg nyári napoknak és a hűvösebb évszak beköszöntével a fényes színek és strukturált, új formák felé fordítsd a figyelmedet. A két kiemelt look azonban közelsem a formaságokat hirdeti! Merész, játékos és - ahogy megszokhattátok - az utcai trendekből merített lookokkal készülünk. Ezek az új szezonális lookok az őszies színeket hideg, új formákkal párosítják - sokkal strukturáltabbak a hanyag nyári mintákhoz képest, de most is játékosak és vadítóak. A Panelling hajfestési technikánkkal csillogóan fényes hajviseleteket készíthetsz. A stílust a fiús dzsekik és tornacipők uralják, amelyeket túlméretezett, szürke és semleges felsőkkel kombinálunk.

autumn_sub_panelling01_L

Panelling Look 1

Ennél a looknál a Panelling-technikához természetes őszies árnyalatokat választottunk, amiket karamell és méz tónusokkal gazdagítottunk. A lágy színpalettával remekül kiemelhető a frufru és az arcot keretező tincsek. A vágás az arcra irányítja a figyelmet, a tépett végeknek, központi választéknak és duális rétegeknek köszönhetően a végeredmény mégis játékos lesz. A haj egyenes és fényes, valamint sugárzik belőle a frissesség és lázadó stílus.


Tovább a trendhez
autumn_sub_panelling01_S
autumn_sub_panelling02_L

Panelling Look 2

Ezt a lookot az ősz világa ihlette. Panelling-technikával makulátlan átmenetet alkothatunk az akár egymással éles kontrasztban álló, akár harmonizáló színek között a csillogó, többszínű hatás érdekében. A meleg árnyalatok a bársonyos, mégis élénk színek különleges palettájában egyesülnek. Az építészetből merített inspiráció finoman kidolgozott formákhoz, modern vágáshoz és lekerekített élekhez vezet, amely a hajszínt helyezi a look középpontjába. A styling fényes, nincsenek látható választékok, így minden figyelem az arcot keretező részre irányul.


Tovább a trendhez
autumn_sub_panelling02_S

Get the

Indola Mini Magazine