ed(you)cation

Csak Neked

Ismerd meg online oktatásainkból, hogyan lehet ikonikus megjelenést készíteni, inspiráló útmutatókkal és szenzációs technikákkal, innovatív termékformulákkal és új színekkel, melyek a kreativitás új dimenzióját tárják fel. #SimplySmarter

Education_2360x12661

Emlékszel, hogy érezted magad az első hajvágásod készítésekor? Valószínűleg az izgalom mellé keveredett egy kis "Ó, mi lesz, ha úgy fog kinézni mintha Ollókezű Edward vágta volna?" érzés is.

De amikor elkészült, fantasztikusan büszke voltál és csodás felüdülés volt, hogy sikerült túlleni rajta.

Most, hogy gyorsan eltelt pár év, fodrászpályafutásod előrehaladt és kezdesz egyre jobban képbe kerülni a szakma minden aspektusáról, vagy tovább tanulsz, hogy hajvágás vagy festés specialistává válj.

Bármelyik utat választottad, egy közös állandó dolog végig fog kísérni egész karriered során ...

dobpergést kérünk ... az OKTATÁS.

Új frizurák, hajszínek és stylingok tanulására való hajlandóság és elkötelezettség nélkül, soha érheted el a benned rejlő potenciál teljes kiaknázását.

Az Indolánál hiszünk abban, hogy a tanulásnak tájékoztatónak és szórakoztatónak kell lennie, nincs szakzsargon és nincs blah-bla, ezért így hívjuk az oktatást:

ed(you)cation

Miért? Mivel a mi célunk az, hogy minden tevékenységünk középpontjába TÉGED helyezzünk. Ezért mindent megteszünk, hogy megteremtsük számodra azokat a körülményeket, melyek Neked számítanak - bárhol, bármikor. Erre mondjuk, hogy egyszerűen okosabb - SimplySmarter. Az ed(you)cation oktatátási rendszer kipróbálásához csak egyszerűen kattints ide.

Előny

Fedezz fel többet

Education_366x196_011

Tanulj új készségeket!

Az utcáról a szalonba - Vendégbarát, hétköznap is hordható frizurák, melyeket bármikor elkészíthetsz a szalonban!


Tovább a videóhoz
Education_366x196_021

Fedezd fel a kreativitást!

Mindannyian elfoglalt emberek vagyunk, ezért biztosítunk napi 24 órás online támogatást, amely lehetővé teszi számodra, hogy saját tempódban tájékozódj és tanulj, illetve olyankor, amikor Neked megfelel.


Tovább a videóhoz
Education_366x196_031

Szerezz tapasztalatot!

Nem bonyolult, könnyen követhető „Hogyan csináld” oktatóanyagok, melyeket fodrászok készítettek fodrászok számára. Szerezz minél több ismeretet online Lépésről-lépésre videók és további Oktatási anyagok segítségével.


Tovább a videóhoz