#indolaselected

img_header

Bemutatkozik az #indolaselected - az első nemzetközi influencer csapatunk! Négy übertehetséges fodrász Hollandiából, Oroszországból, Spanyolországból és Angliából, akik mélyen elmerülnek az Indola világában. A Street Style Collection alapgondolatát követve, influenszereink minden fodrászattal, divattal, ed(you)cationnel és trenddel kapcsolódó témát kiegészítenek saját elképzeléseikkel, miközben valódi #SimplySmarter frizurákat alkotnak. Az #indolaselected csapat tagjai közvetlen hozzáférést kapnak az Indola szakmai anyagaihoz és továbbképzést kapnak digitális márkaépítés területén, hogy tudásuk és szakértelmük fejlesztése során lenyűgöző digitális tartalmakat készítsenek az Indola rajongók számára.

img_influencer1

Ismerd meg két nagykövetünket

Az #indolaselected csapat fejlődésén globális nagyköveteink, Andy Smith és Paddy McDougall fognak dolgozni. Andy és Paddy lesznek a csapat mentorai, akik tanácsokat és tippeket adnak a #StreetStyleCollection trendek elkészítéséhez és a legújabb frizuratrendek megvalósításához.

blogger_big_paddy
blogger_small_paddy
blogger_mobile_paddy1

Paddy

Colourist

Paddy splits his time between salon life back in Glasgow at the multi award winning Rainbow Room International and travelling the world’s fashion capitals. He has worked under session legend, Duffy; as well as styling, cutting and colouring hair for brands such as Saint Laurent, Louis Vuitton, Rick Owens & Marni.


hairdresser_big_andy
blogger_page_andy02
hairdresser_big_mobile_andy

Andy

Stylist

Andy jó példával elől járva vezeti csapatát a forma és a hajszerkezet megszállottjaként, hogy minden vendég számára egyedi stílusokat hozhasson létre. Munkái szerepeltek már olyan meghatározó magazinokban, mint pl. a Vogue, és világszerte több divathéten is részt vesz.


#indolaselected Street Style esemény Berlinben

A tehetséges fiatalokból álló #indolaselected csapatunk bevette Berlin utcáit és megint felejthetetlent alkotott! Az első nap során a művészeink igyekeztek elmerülni a város utcai stílusainak világában és ellátogattak néhány népszerű helyre, ahol az elcsípett hajviseletekből igyekeztek ihletett meríteni. A nap megkoronázásaként adtunk a csapatnak egy meghatározott összeget és néhány órát, hogy beszerezzenek mindent, amire a blogger hajmodellek egyedi street style lookjainak megalkotásához szükségük van. A második nap ellátogattak az izgalmas „Double Studióba”, Kreuzbergbe. A csapat itt arra használta az előző napon összegyűjtött ötleteit, hogy látványos hajstílusokat alkossanak a megvásárolt outfitek kiemeléséhez. Amint elkészültek a varázslattal, az utcákon kerestek egy ideális helyet a kinti divatfotózáshoz. Az olyan lenyűgöző kollekciók után, mint amilyen a Scandinavian Blonde és az Iced Jam, ha akarnánk sem tudnánk nem imádni az #indolaselected csapatát. Nézd meg a saját szemeddel!  

file


file


file


file


file


file