Nyári hajstílusok

Az egyszerű a legjobb, nyáron is! Ezt az elvet követi a Pure Basic normcore trendirányzat, mely alulértékeltnek tűnhet, de igazából kiemelkedŠ. A szezon másik trendje a pasztell színekben pompázó, nŠies Sheer Botanics, csupasz virágminták és elnagyolt részletek keveredésébŠl született, romantikus és teljesen nyárias trend. #SimplySmarter

summer_purebasic_key_L

Pure Basics

- Fényes longbob

Árassz visszafogott városi rezgéseket a klasszikus longbob frizura evolúciójával. Az alávágás rengeteg szabad mozgást biztosít, így elég egy fényes finish a gazdag aranybarna árnyalatok kimutatásához.


Tovább a trendhez
summer_purebasic_key_M
summer_purebasic_key_S
summer_purebasic_var_L
summer_purebasic_var_S

Pure Basics

- Gyűrt textúra

Minden a részletekben rejlik. Fűszerezd meg a városi egyszerűséget egy utcai vonallal, a könnyed, gyűrt textúrájú styling segítségével.


Tovább a trendhez
summer_purebasic_var_M
summer_sheerbotanics_key_L

Sheer Botanics

- Életteli textúra

A hamisítatlan pasztell árnyalatok és a texturált vágás kombinációja rengeteg styling opciót ad a hosszú hajnak. Villantsd ki a Pastelage színhatást és a frizura szabad mozgását életteli textúrával.


Tovább a trendhez
summer_sheerbotanic_key_M
summer_sheerbotanics_key_S
summer_sheerbotanics_var_L
summer_sheerbotanics_var_S

Sheer Botanics

- Csavart fonatok

Mutasd meg stílusérzéked és válaszd a kényelmes, laza utcai viseletet. Tedd még színesebbé ezt a teljesen nőies, hosszú vágást DIY csavart fonatokkal.


Tovább a trendhez
summer_sheerbotanics_var_M