Street Style Collection 2017

Inspired by authentic, real hair.

Find out about a totally wearable collection inspired by authentic, real hair. Street style now has just as much influence as the classic runway shows.

teaser_lb_actice80

Active 80's

Túlméretezett aktív viselet a 80-as évek pörgésével – ilyen benyomást kelt a trend, mely az „athleisure” divat új generációját jeleníti meg. Ugyanaz az új sportos megjelenés jellemzi a 80-as évek frissített frizuráit is, ahol olyan egyszerű fogások, mint a panelek, a formázás és a korszerű vágási technikák kölcsönöznek friss megjelenést a hajnak. #SimplySmarter


Tovább a trendhez
teaser_lb_rawbohemia1

Raw Bohemia

Lágy rózsa-mintás divat kiengedett hajjal és trendi sminkkel kombinálva édes, de magával ragadó megjelenést kölcsönöz. Színpompás virágmintákkal kombinált, trimmelt és túlméretezett csattal díszített frizurával hangsúlyozza az esztétikai megjelenést, miközben nőies, erős karaktert közvetít. #SimplySmarter


Tovább a trendhez
teaser_lb_newgender

New Gender

A nők és a férfiak külön viselete már nem létezik - a vonalak lassan elmosódnak.


Tovább a trendhez
teaser_lb_modernmuse

Modern Muse

A reneszánszból ihletet merítve, ez a trend a hosszú, puritán szabású ruhákkal a fényűzést testesíti meg.


Tovább a trendhez
teaser_lb_darksensuality

Dark Sensuality

A misztikus hatások a plüss bársonyból és sűrű selyemből készült, hosszú viseletből erednek, páncélként való tükröződéssel.


Tovább a trendhez
hairdresser_big_mobile_niki

Niki

Indola Hajfestő

Niki egy fiatal, feltörekvő és rendkívül kreatív fodrász, a kaliforniai San Joséból. Inspirációi nagy részét az Instagramon keresztül találja meg, és folyamatosan keresi azokat a beszámolókat, amelyek a kreativitását ösztönzik. Szereti megszegni a festés szabályait, soha nem fél kísérletezni és új dolgokat kipróbálni, még kreatívabb szabadsággal alkotni, és túllépni saját határait. Vagy ahogy ő mondaná: „Légy önmagad - bárki is légy az adott napon...”


hairdresser_big_mobile_mustafa

Mustafa

Indola Stylist

Gyermekkorát anyja szalonjában töltötte, így nem volt meglepetés, hogy Mustafa vezető fodrász lett. Fáradhatatlan elkötelezettségének köszönhetően három éven keresztül ő kapta meg „Az év német fodrásza” címet. Jelenleg fiatal és feltörekvő, New York-i bázissal rendelkező ún. session stylist-ként divatbemutatókon és fotózásokon dolgozik szerte a világon. Az utcai stílusok és divatirányzatok hatására a városi és divattudatos emberek számára stílusok széles skáláját teremti meg.


blogger_mobile_zina

Zina

Indola Blogger

„Néha szinte „megérzek” egy trendet, és egyszerűen tudom, hogy az lesz a következő.”