#indolaselected

img_header

Bemutatkozik az #indolaselected - az első nemzetközi influencer csapatunk! Négy übertehetséges fodrász Hollandiából, Oroszországból, Spanyolországból és Angliából, akik mélyen elmerülnek az Indola világában. A Street Style Collection alapgondolatát követve, influenszereink minden fodrászattal, divattal, ed(you)cationnel és trenddel kapcsolódó témát kiegészítenek saját elképzeléseikkel, miközben valódi #SimplySmarter frizurákat alkotnak. Az #indolaselected csapat tagjai közvetlen hozzáférést kapnak az Indola szakmai anyagaihoz és továbbképzést kapnak digitális márkaépítés területén, hogy tudásuk és szakértelmük fejlesztése során lenyűgöző digitális tartalmakat készítsenek az Indola rajongók számára.

img_influencer1

Ismerd meg két nagykövetünket

Az #indolaselected csapat fejlődésén globális nagyköveteink, Andy Smith és Paddy McDougall fognak dolgozni. Andy és Paddy lesznek a csapat mentorai, akik tanácsokat és tippeket adnak a #StreetStyleCollection trendek elkészítéséhez és a legújabb frizuratrendek megvalósításához.

blogger_big_paddy
blogger_small_paddy
blogger_mobile_paddy1

Paddy

Colourist

Paddy splits his time between salon life back in Glasgow at the multi award winning Rainbow Room International and travelling the world’s fashion capitals. He has worked under session legend, Duffy; as well as styling, cutting and colouring hair for brands such as Saint Laurent, Louis Vuitton, Rick Owens & Marni.


hairdresser_big_andy
blogger_page_andy02
hairdresser_big_mobile_andy

Andy

Stylist

Andy jó példával elől járva vezeti csapatát a forma és a hajszerkezet megszállottjaként, hogy minden vendég számára egyedi stílusokat hozhasson létre. Munkái szerepeltek már olyan meghatározó magazinokban, mint pl. a Vogue, és világszerte több divathéten is részt vesz.


Bemutatkozó esemény

A csapatnak már megvolt az első hivatalos találkozója a „Train the Educator Eventen” Hamburgban. A felpezsdítő háromnapos esemény a csapatépítésről, a következő év áttekintéséről és a globális nagyköveteinkkel folytatott gyakorlati tréningekről szólt, fókuszban az új #StreetStyleCollection megjelenésével.

img_bts01


img_bts02


img_bts03


img_group